Kunst- og italiensweekend i Ry 20. og 21. marts 2004I 2002 var en delegation fra Casole d’Elsa I Toscana på besøg i Ry, og senere var en gruppe fra Ry på besøg i Casole d’Elsa. Formålet var at skabe grobund for kulturel og erhvervsmæssig udveksling.


Fra åbningen af udstillingen med malerierne i Casole d’Elsa i november 2002

Malerisamling foræret til Ry Kommune
På besøget i Casole d’Elsa afslørede byens borgmester en udstilling af malerier med motiver fra Danmark og Ry, malet af toscanske kunstmalere. Ved afsløringen overdragede borgmesteren malerisamlingen til delegationen fra Ry. Samlingen var en gave til Ry Kommune.

Udstilling på Ambolten med musikalsk underholdning
Nu kan alle i Ry få del i oplevelsen af de flotte malerier på Ambolten. Ry Kunstforening har hjulpet med at lave udstillingen, som åbnes lørdag den 20. marts kl. 14.00 af Casole d’Elsas borgmester Piero Pii og Rys borgmester Jonna Grønver. Udstillingen suppleres med musikalsk underholdning både lørdag og søndag.

De musikalske indslag leveres bl.a. af Knasens Trio, Pernille Schiøtz, Lars Raunsø, Baktus All Stars og ungdomsbandet ”the Sacramento”. Se programmet for tider.

Kunstproduktion for børn
Alle børn er velkommen til at komme og male på et fælles maleri om Ry. Der vil være opstillet lærred og staffeli midt i udstillingen.

Frokost fra Hotel Julsø på Ambolten søndag 12-14 kr. 75,-
Søndag varmer Hotel Julsø op til sæsonstart og tilbyder i samarbejde med Ambolten italiensk anti-pasti tallerken med italienske specialiteter til frokost fra kl. 12-14. Bordbestilling anbefales på telefon 8689 8040.

Både lørdag og søndag er der italienske vine fra Veksebo Vine på programmet på Ambolten ligesom en cappuccino i bedste italienske cafestil er mulig.

Den italienske operafilm TOSCA i Ry Biograf
Ry Biograf viser lørdag kl. 20.00 Giacomo Puccinis TOSCA. Instruktøren Benoît Jacquot har sat en af verdens mest populære operaer op i nutidens veludstyrede biografer. Italiensk, lige til lejligheden. En oplevelse der skal ses, og ikke mindst høres.

Tiden går men Colourit’en består
Samme weekend afholder Colourit’en sin årlige udstilling på Agnetevej 6 lørdag og søndag kl. 10-16 og der er gratis entre. Medlemmerne vil vise årets arbejde frem til det trofaste publikum, som hvert år kigger forbi, og der vil som altid være en kop kaffe og en snak om, hvad der er sket i forhold til sidste år.

Se hele programmet for weekenden HER>>

Arrangementet på Ambolten samt annonceringen er støttet af
Ry Kommune og Kultursamvirket i Ry.
Yderligere oplysninger om arrangementet:

Liselotte Nis-Hanssen
Ry Turistbureau
Klostervej 3 - DK-8680 Ry
tlf. +45 8689 3422
email: lnh@visitry.com
www.visitry.com
www.gode-historier.dk
 

SE OGSÅ: Besøg fra Casole - Genvisit i Casole d´Elsa

 << TILBAGE
  

 

 

Til toppen af siden
  
Søhøjlandets Økomuseum | Det Midtjyske Søhøjland | Økomuseum som begreb | Forståelsesramme
Besøgssteder | Turistinformation | Brochurer | Links
Sidste nyt | Arrangementer | Kontakt